Medlemmer

Gruppebillede fra DFF`s 30 års Jubilæums show

Roskilde Dyrskue 2017

Gruppebillede fra Roskilde Dyrskue 2022 

Lørdag aften hvor "SORT GULD" var i ringen

og fejre 30 års jubilæum.


Sammen skaber vi noget og sammen er

vi bedst

Hvad er et medlemsskab?


Et medlemskab indebærer at du kan deltage i  Frieser Sjællands


•Show Hold


Du kan også bare være med til, at støtte op om Frieser Sjælland, som er en lokalforening under Dansk Frieser Forbund uden at deltage i det sociale.

Du kan også blive medlem af

Frieser Sjælland!

Du kan kontakte vores sekretær Susan Valentin

på tlf.: 📞20 85 74 65 om at du gerne vil melde dig ind enten som showrytter eller som støtte medlem og samtidig indbetale det årlige kontingen på 50 kr. på mobilpay 2428 1704 til kasser Birgitte Marskot

(med teksten medlemskab FS og dit navn)

Hvad er en lokalforening?lokale foreninger under DFF, gør et KÆMPE arbejde for, at synliggøre Frieseren endnu mere end den er i dag. Det er dygtige, kompetente mennesker, som har et fælles udgangspunkt og en passion for Frieserhesten.


De tager deres arbejde alvorligt, og yder deres bedste i deres daglige frivillige arbejde i foreningerne. Det er en gruppe der holder sig opdateret og ofte deltager i forskellige arrangementer rundt om i landet.


De hjælper hinanden og andre på kryds og tværs af landet og hjælper omkring råd og vejledning før/under og efter køb af en Frieser. Der er altid hjælp at hente omkring din Frieser i disse foreninger.


De arrangerer udflugter, opvisninger, klargøring og mønstringskurser, deltager i dyrskuer, stævner og laver forskellige kursus som man kan deltage i. De forskellige tiltag som gøres af de lokale foreninger kan du læse om på deres hjemmesider. Frieser Sjælland deltager primært i shows.


Ved du at du har mulighed for at støtte disse lokale foreninger?

Ved et medlemskab har du mulighed for at præge og deltage i diverse arrangementer, som bliver lavet rundt om i DK. Meld dig ind og få indflydelse.