Sponsor

Sponsor for

Frieser Sjælland

Sort Guld

Du får maximal synlighed hos

Frieser Sjælland ved at blive sponsor!


Hvorfor skal vi blive sponsor? Ved at bidrage med sponsorat, bliver Jeres virksomhed kendt som en virksomhed, der støtter sportens udvikling og specielt for vores område. Ridesporten sætter nogle følelser i gang i os, som ikke mange kan matche. Jov, måske Justin Bieber og andre dele af populærkulturen, men ellers er det svært at matche begejstringen, skuffelsen og vreden, som ridesporten kan få op i folk. Men først og fremmest vil et sponsorat være en god reklame rettet mod nye virksomheder og dermed Jeres fremtidige kunder.


Så kunne du tænke dig at din virksomhed blev set af flere og derved skabe merværdi for din virksomhed? Så skulle du tage og blive sponsor for Frieser Sjælland. Et godt alternativ til Jeres markedsføring af virksomheden. Med et voksende besøgstal på Frieser Sjællands hjemmeside og et voksende besøg på diverse arrangementer vil du kunne nå ud til flere på et kort sekund.


Du skal blot kontakte næstformand Lone Helmo på mail: neastformand@friesersjaelland.dkHer kommer dit firma til at være præsenteret....